• Annex Sh.P.K

    Izolime kulmi te kualitetit te larte per shtepit tuaja nga prodhuesi i njohur Sloven Ursa.

    Multiwall (plexiglass) i kualitetit te larte nga prodhuesi Gjerman Bayer. Shume funksional per mbuloja dhe rrethoja.

  • Produktet

    Materiale ndertimore , fasada , ngjyra te ndryshme , vegla pune , polikarbone multiwal , plexiglass , tulla shamoti , pllaka shamoti , ngjites shamoti , baumit , pofix , austrotherm etj.

    Dhe shumë tjera!

PRODUKTET TONA flasin për kualitetin.